Zomeractie
Nu géén eenmalige aansluitkosten


Razendsnel en stabiel internet via een betaalbare glasvezelverbinding. Sluit u ook aan op ons open netwerk?


Waarom nu kiezen voor glasvezel van Fore Freedom?

Een razendsnelle en betrouwbare internetverbinding is in deze tijd belangrijker dan ooit. Wanneer we steeds meer afhankelijk zijn van online werkzaamheden, kan zelfs een kleine storing in uw verouderde kabel voor kostbare vertragingen zorgen. Bij Fore Freedom begrijpen we dat dit het laatste is waar u op zit te wachten. Stilstand betekent immers achteruitgang.

Daarom helpen wij u graag vooruit met ons supersnelle en stabiele zakelijke glasvezelnetwerk. Glasvezel is de toekomst. Met een glasvezelverbinding ervaart u niet alleen een aanzienlijke snelheidsverbetering ten opzichte van de oude DSL-verbinding, maar profiteert u ook van de voordelen op het gebied van stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit als ondernemer.

Op uw bedrijventerrein ligt een 100% open collectief glasvezelnetwerk van Fore Freedom. Dit betekent dat elke internet service provider of ICT-partner haar diensten kan aanbieden via ons netwerk. En dat is gunstig voor u! Wij kunnen u namelijk hoogwaardige en snelle internetverbindingen aanbieden tegen lage kosten.

Diverse bedrijven op uw terrein maken al met volle tevredenheid gebruik van ons betrouwbare, betaalbare en snelle glasvezelnetwerk. Sluit u ook aan op ons open glasvezelnetwerk?

Laat uw gegevens en de naam van uw gewenste partnerbedrijf achter, en wij nemen contact met u op.